Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Сатнет ЕООД - За нас

Сатнет ЕООД е една от фирмите с най-дългогодишен опит в областа на земеделска техника в България. Екипът от опитни специалисти утвърди фирмата като един от най-надеждните и лоялни доставчици на нови и употребявани трактори, както и на земеделски инвентар.

Сатнет ЕООД е лидер в сегмента на малогабаритните, компактни и среден клас нови и употребявани трактори. Официален вносител на престижната марка корейски трактори LS, както и на богата гама земеделска техника. Фирма Сатнет е най-големият вносител на употребявани японски трактори в България - Kubota, Iseki, Mitsubishi, Shibaura, Hinomoto.

Разполагаме с прикачен инвентар за тракторите които предлагаме - фрези, плугове, брани, косачки, култиватори, тороразпръсквачки, сеялки. Фирмата поддържа на склад резервни части, както за гаранционен така и за инзвънгаранционен сервис на тракторите. При покупка на трактор фирмата осигурява безплатен транспорт до всяка една точка на страната.

Богата наличност от резервни части за всички видове и марки японски трактори. Бърза логистична доставка и на части по куриер, на изключително атрактивни цени! Лоялен партньор сме, доказал своята професионална и коректна работа през последните 20 години!

За повече информация:
Шоурум/Магазин/Склад: 
гр. Карлово
Пловдивско Шосе (на разклона за индустриална зона)
тел.: 033592018
факс:033597000
GSM: 0888444499
e-mail: mitak@yahoo.com
http://www.kubotabg.com